•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Donana: Saffier 26

Ligplaats: Bruinisse / Grevelingenmeer
Type: Saffier 26
Bouwjaar: 2010
Abonnement: €299,- / maand
Lengte romp 8.00 m
Lengte waterlijn 6.90 m 
Breedte over alles  2.45 m 
Diepgang  1.03 m 
Waterverplaatsing  1.600 kg 
Motor  14 PK Yanmar 
Dieseltank  32 l 
Zeiloppervlak  33 m² 

Hoe zeilt de Saffier 26 Daysailer?

De Saffier 26 Daysailer is door de internationale zeilbladen ruimschoots onder de loep genomen. Deze objectieve testrapporten geven u een goed beeld van wat u van dit schip mag verwachten.

Comfortabel en makkelijk

De Saffier is een comfortabele boot die in eerste instantie bedoeld is als dagzeiler. Dus met een grote kuip. Maar ook makkelijk te bedienen door een persoon. De boot heeft daarom een keerfok en alle lijnen worden onderdeks naar de stuurstand geleid.

Actief zeilen of lekker loungen

Het aantrekkelijke van de Saffier is de combinatie van lekker lui en comfortabel varen én de prima zeileigenschappen. Met 35 graden aan de wind zet de boot zonder moeite 5.7 knopen op de klokken. Geef de Saffier iets meer ruimte en de snelheid loopt vlot op naar dik 7 knopen. De bediening en trim van de zeilen zijn zo eenvoudig dat je alle aandacht hebt voor het optimaal sturen.

Nederlandse werf

De Saffier wordt gebouwd door een Nederlandse scheepswerf die garant staat voor hoge kwaliteit. De werf wordt geleid door de familie Hennevanger die al generaties lang schepen bouwt en over de wereld zeilt. De 26 voet dagzeiler past helemaal in de reputatie die de werf de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze boot in 2009 tot 'Europees boot van het jaar' is gekozen.

Neem contact op met FlexYachts voor de actuele bezetting van de Saffier 26

 

Saffier019.jpg Saffier 26  031.jpg Saffier 26  039.jpg Saffier 26  040.jpg Saffier26interieur.jpg