•  
  •  
  •  
  •  
  •  
Flexibel varen met all-in abonnement

Vistula: Dufour Grand'Large 365

foto3huts.jpg
Ligplaats: Bruinisse / Grevelingenmeer
Type: Dufour Grand'Large 365 - 3 huts
Bouwjaar: 2009
Abonnement: €469,- / maand
Lengte romp 10.81 m
Lengte waterlijn 9.28 m 
Breedte over alles  3.65 m 
Diepgang  1.90 m 
Waterverplaatsing  6.260 kg 
Motor  30 PK Volvo Penta 
Dieseltank  90 l 
Zeiloppervlak  61.50 m² 
Complete uitrusting   

Hoe zeilt de Dufour Grand'Large 365?

De Dufour 365 is door de internationale zeilbladen ruimschoots onder de loep genomen. Deze objectieve testrapporten geven u een goed beeld van wat u van dit schip mag verwachten.

Luxe en comfort

FlexYachts koos voor Dufour Grand’Large vanwege haar luxe, comfort, zeileigenschappen en betrouwbaarheid.

Goed zeilen en stijlvol

De zeiljachten waar FlexYachts - u dus - mee vaart, haken in op de ontwikkeling die veel zeilers na aan het hart ligt: goed zeilen en heerlijk vertoeven aan boord. Het interieur van de Dufour 365 Grand’Large is verrassend ruim en smaakvol ontworpen en ingericht. De boot kenmerkt zich door een stijlvolle lijn en een lage sierlijke opbouw. De kuip met stuurwiel is ruim en comfortabel, er is een veilige doorloop op het dek, en de vallen en lijnen worden geleid tot in de kuip. Bovendien is de Dufour een snel en stabiel kwaliteitsjacht dat onder alle omstandigheden uitstekend koers houdt.

Franse en Italiaanse mix

Grand Soleil, bij de zeilers bekend om z’n fraaie en snelle Italiaanse zeiljachten, kreeg enkele jaren geleden een meerderheidsbelang in het Franse concern Dufour, de producent van de populaire, betrouwbare en duurzame Dufour zeilboten. Daarmee ontstond een aantrekkelijke mix: bijzondere zeileigenschappen gekoppeld aan een doordacht en stijlvol Italiaans design. Dat is de Dufour Grand’Large ten voeten uit.

Neem contact op met FlexYachts voor de actuele bezetting van de Dufour Grand’Large 365

Duik in de documentatie van de Dufour Grand’Large 365 (PDF)

 

fotokaartentafel.jpg fotokajuit.jpg fotokeuken.jpg fotovoorkajuit.jpg D365voorankerV2.JPG fotoaandewind.jpg fotogennaker.jpg